Klik hier om de ondertitel te bewerken

IJsclub Akersloot heeft voor het seizoen 2016-2017 weer volop activiteiten op de kalender staan!

Het schaatsen voor de jeugd begint dit jaar op 31 december. Dan zijn we elke zaterdag op de Meent van 10-11 uur. Kosten bedragen € 55 euro . Je kunt je aanmelden bij Tinie Woning. stuur een email naar schouw2@live.nl

Schaatsen met Leden

Op vrijdag 18 November gaan we weer schaatsen met leden. Aanmelden kan bij Klazien Molenaar (0251-314770). Vertrek met eigen vervoer  naar de Meent is om 18.45 bij Sporthal De Lelie. De entree wordt betaald door IJsclub Akersloot (als je lid bent of lid wordt)

Schoolschaatsen

Net als ieder jaar gaan we ook dit jaar weer schaatsen met de schooljeugd van groep 5 en 6. Dit jaar is het schoolschaatsen gepland op 10 November. Via De Brug en de Rembrandtschool zullen de kinderen hierover worden geïnformeerd.

Opwinterdag

De landijsbaan moet weer winterklaar worden gemaakt. Met vrijwilligers worden de sloten rondom de landijsbaan weer vrijgemaakt. Wilt u ook meehelpen? Dan bent u welkom. Dit klusje is in circa 1,5 uur geklaard. Binnenkort meer over de datum

Snertactie

Op 19 November houden wij voor de 4e keer onze jaarlijkse Snertactie bij de Deen. Dit jaar is het voor het laatst dat Rabank Noord-Kennemerland de opbrengst verdubbeld. De opbrengst van de Snertactie wordt ook dit jaar weer bested voor de aflossing van de lening voor de landijsbaan.

Algemene Leden Vergadering / Lezing Frank van Zwol - 'IJskoud avontuur'

Op 14 December is de jaarlijkse ALV van 20.00-20.45 uur. Om 21.00 uur zal Frank van Zwol een lazing verzorgen met als titel  'IJskoud Avontuur'.  Frank: "Ik vertel over hoe ik mijn avonturen en expedities in barre oorden als basis gebruik voor mijn thrillers. Ik laat beelden zien van onze tocht over Groenland en de research die ik gedaan heb om mijn debuut 'Het Thule-incident' te schrijven. Daarna neem ik jullie in 'Niemandsland' mee naar Spitsbergen waar mijn geheim agent Tom Brandt de gps van een verongelukte Russische Toepolev vindt en het vervolgens aan de stok krijgt met Noren, Amerikanen en Russen. En uiteraard een verhaal over mijn nieuwste thriller 'Schokgolf'waarin Tom Brandt een door moslimterroristen in gang gezette explosieve vulkaanuitbarsting op IJsland moet zien te voorkomen. Alles geïllustreerd met beeld en verhalen van mijn researchtochten." Kortom een aanrader!

Cross Triathlon Akersloot

Last but not least organiseren we - samen met de AMAK - de derde Cross Triathlon Akersloot op 25 juni 2017. Meer informatie hierover is te vinden op  www.triathlonakersloot.nl