Klik hier om de ondertitel te bewerken

IJsclub Akersloot heeft voor het seizoen 2017-2018 weer volop activiteiten op de kalender staan!

Het schaatsen voor de jeugd begint dit jaar op 30 december. Dan zijn we elke zaterdag op de Meent van 10-11 uur. Kosten bedragen € 55 euro . Je kunt je aanmelden bij Tinie Woning. Stuur een email naar schouw2@live.nl

Opwinterdag

De landijsbaan moet weer winterklaar worden gemaakt. Als we uw hulp nodig hebben hoort u dit van ons!

Snertactie

Op 11 November hadden we dan weer onze jaarlijkse Snertactie. De opbrengst van de actie was €498,-! Grote dank voor iedereen die ons gesteund heeft door een Snertpakket te kopen! En ook gaat onze hartelijke dank uit naar de Sponsoren die leuke prijzen beschikbaar hebben gesteld zoals Ben van Diepen bloemen, en Dorien Veldt bloemenkar. Dankzij de Deen is het mogelijk geweest deze dag te organiseren. Dank daarvoor! De winnnende lotnummers zijn:

Mooie kerstboom: 841 en 818

Bloemenbonnen 547 en 552

Bloembollenpakket 566

Boeken 546 Echte winters en 294 De mannen van 63

Schaatsslijp-bon 296

Tuinfakkel 858

Fietslampje en zadelhoes 839

Af te halen op Buurtweg 9 met uw lotnummer!

Algemene Leden Vergadering

Op 7 December is de jaarlijkse ALV van 20.00-20.45 uur. Om 20.45 begint de presentatie, voor iedereen, van Martijn Struijf ; je kent hem vast wel van 'waar is dat beestje.nl?'. (Facebook /website). Martijn is werkzaam bij Landschap Noord-Holland en vertelt boeiend over zijn passie ; Natuur.

Cross Triathlon Akersloot

Last but not least organiseren we - samen met de AMAK - de vierde Cross Triathlon Akersloot op ....... Meer informatie hierover is te vinden op  www.triathlonakersloot.nl

Het schoolschaatsen was met 93 kinderen dit jaar weer een groot succes. De kinderen hebben veel geleerd en plezier gehad en de  trainers ook!

Hieronder een impressie van het schoolschaatsen!