Klik hier om de ondertitel te bewerken

IJsclub Akersloot heeft voor het seizoen 2017-2018 weer volop activiteiten op de kalender staan!

Het schaatsen voor de jeugd begint dit jaar op 30 december. Dan zijn we elke zaterdag op de Meent van 10-11 uur. Kosten bedragen € 55 euro . Je kunt je aanmelden bij Tinie Woning. stuur een email naar schouw2@live.nl

Schaatsen met Leden

Op vrijdag 18 November gaan we weer schaatsen met leden. Aanmelden kan bij  . Vertrek met eigen vervoer  naar de Meent is om 18.45 bij Sporthal De Lelie. De entree wordt betaald door IJsclub Akersloot (als je lid bent of lid wordt)

Schoolschaatsen

Net als ieder jaar gaan we ook dit jaar weer schaatsen met de schooljeugd van groep 5 en 6. Dit jaar is het schoolschaatsen gepland op 9 November. Via De Brug en de Rembrandtschool zullen de kinderen hierover worden geïnformeerd.

Opwinterdag

De landijsbaan moet weer winterklaar worden gemaakt. Met vrijwilligers worden de sloten rondom de landijsbaan weer vrijgemaakt. Wilt u ook meehelpen? Dan bent u welkom. Dit klusje is in circa 1,5 uur geklaard. Binnenkort meer over de datum.

Snertactie

Op 18 November houden wij voor de 5e keer onze jaarlijkse Snertactie bij de Deen. We hopen op een leuke opbrengst die we kunnen besteden aan het jeugdschaatsen.

Algemene Leden Vergadering /

Op .. December is de jaarlijkse ALV van 20.00-20.45 uur. Later leest u meer hierover.

Cross Triathlon Akersloot

Last but not least organiseren we - samen met de AMAK - de vierde Cross Triathlon Akersloot op ....... Meer informatie hierover is te vinden op  www.triathlonakersloot.nl