Klik hier om de ondertitel te bewerken

Lynn Kaandorp en Nikkie Woning hebben een aanvraag ingediend voor schaatshelmen voor de kinderen. Van het Schipholfonds hebben de dames voor de ijsclub € 990 gekregen! Echt super bedankt meiden! Nu kunnen we nog veiliger schaatsen! Daarna kregen we ook nog een rondleiding over Schiphol waar je normaal gesproken nooit mag komen. Dat was hartstikke interessant.

Meld je aan voor het Jeugdschaatsen

De start van het komende seizoen 2017-2018 zit er aan te komen! Maar je kunt je nog opgeven. Het seizoen begint voor onze jeugd op 30 december en de laatste les is 17 maart 2018. Ben je tussen de 7 en 12 jaar dan kun je je opgeven om (beter) te leren schaatsen. De lessen kosten €55 en deze betaal je voor de 1e les.  En ben je nog niet lid van ijsclub Akersloot dan moet je dat nog even worden voor €5 per jaar. Tinie Woning coördineert namens IJsclub Akersloot het jeugdschaatsen. Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen voor het jeugdschaatsen We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.