Klik hier om de ondertitel te bewerken

IJsclub Akersloot heeft voor het seizoen 2019-2020 weer volop activiteiten op de kalender staan!

Het jeugdschaatsen gaat weer van start op 28 december 2019. Hiervoor kun je je aanmelden via het tabblad jeugdschaatsen. De trainers staan al te popelen om je te leren schaatsen ! Dus meld je aan. De aanmelding is geldig als de betaling van € 55 p.p. binnen is. Je krijgt z.s.m. een reactie van Tinie Woning.

Verder organiseren we 30 november weer de snertactie. Komt u de actie steunen?

Het Schaatsen met leden organiseren we op 24 november om 13 uur verzamelen in de hal van de Meent . Gezellig met z'n allen schaatsen op zondagmiddag  op de Meent!

Seizoen 2019-2020