seizoen  21/22

Activiteiten 2022-2023

Voor het jeugdschaatsen kun je je kind al aanmelden via de pagina Jeugdschaatsen. Als je zelfs 2x wil schaatsen kan dat naast de zaterdagochtend ook op de woensdagmiddag van 16.30 -17.30 uur  op de ijsbaan. Je kunt op de woensdag evt. met je ouder(s) lessen. (niet vrijschaatsen)Je moet dan beide een abonnement afnemen. Voor het hele seizoen is dat 88 euro p.p.. Opgeven via het formulier op het tabblad jeugdschaatsen. Op de woe.middag is er een trainer van de schaatsfederatie op de baan. Meld bij aanmelding of het voor zaterdag of woensdag is. Het verschil tussen de woensdag en zaterdag is dat je op woensdag met andere kinderen uit de regio schaatst. Op zaterdag krijg je les gegeven door de trainers van ijsclub Akersloot aan alleen Akerslootse basisschoolkinderen. Het jeugdschaatsen op zaterdagochtend is alleen voor de kids, niet voor ouders. Vragen?; stel ze via het formulier op de pagina Jeugdschaatsen!

Schaatsen met leden!

Dat was 11 november en erg gezellig, wel een klein clubje dus we gaan het nog een keer organiseren begin 2023!

ALV

Komt allen op 14 december 2022 om 19.30 uur naar de kantine van voetbal de Meervogels.  We gaan praten over de toekomst van ijsclub Akersloot. Achter de schermen zijn wij nl. bezig met het Omnipark! Meld je even aan via; [email protected]

Het jeugdschaatsen gaat weer van start op 31 december 2022 Hiervoor kun je je aanmelden via het tabblad jeugdschaatsen. De trainers staan al te popelen om je te leren schaatsen ! Dus meld je aan.